Over ons

Onze diensten

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict en bent u op zoek naar een deskundig en betaalbaar adviesbureau? Zoek dan niet verder! U bent bij Rechten & Plichten Advies aan het juiste adres. Wij adviseren en helpen bij verschillende zaken zoals: sociaal arbeidswet, belastingwet, BKR-codering en meer. Op alle gebieden lossen we diverse zaken op. Heeft u een dagvaarding ontvangen? Wij helpen bij de procedure van een dagvaarding en bemiddelen tijdens het proces. Verder kunt u bij ons terecht voor vraagstukken over sociaal zekerheid, de belastingwet, arbeidswet en civiele zaken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor verblijfszaken zoals het aanvragen van een visa. We verzorgen legalisatie van documenten zoals paspoorten bij ambassades. We begeleiden mensen die uit het buitenland komen en hier in Nederland een huis willen kopen. Zo spreken we bijvoorbeeld met makerlaars en een bank over de mogelijkheden voor onze klanten. Ook voor IND-aanvragen bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Rechten & Plichten Advies?

Zit u in een juridisch conflict en bent u op zoek naar een deskundig en betaalbaar adviesbureau? Zoek dan niet verder! U bent bij Rechten & Plichten Advies aan het juiste adres! Wij adviseren en helpen bij vraagstukken op het gebied van: sociaal arbeidswet, de belastingwet, BKR-codering en meer. Op alle gebieden lossen we diverse zaken op. Een rechtsprobleem oplossen is niet eenvoudig, maar u hoeft dat gelukkig niet alleen te doen! Wij staan u graag bij.

  • Betrouwbaar;
  • Juridisch advies in heel Nederland;
  • Betaalbaar juridisch advies;
  • Snelle service, geen lange wachttijden;
  • Deskundig en ervaren;
  • Juridisch adviesbureau in meerdere rechtsgebieden.

 

We zijn betrouwbaar en transparant

We nemen enkel zaken aan die haalbaar zijn. Zaken die niet haalbaar zijn nemen we niet aan en daar zijn we vooraf altijd transparant over. U kunt rekenen op een betrokken en persoonlijke aanpak. Wij beoordelen de kansen en bieden een duurzame oplossing op maat.